Leveren, verzenden & retouren

 •   Levertijd

Is jouw bestelling voor 16:00 uur geplaatst? Dan wordt het diezelfde dag nog verzonden. (m.u.v. zon- en feestdagen).

Wij doen ons uiterste best je bestelling op werkdagen nog dezelfde dag te verzenden. Niet altijd lukt het ons om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van jouw bestelling iets langer duren.

 

 • Verzendkosten

Voor transport binnen Nederland, met uitzondering van Caribisch Nederland, brengt Personelity voor een pakket €6,75 in rekening. Vanaf €100,- is de verzending gratis. De verzendkosten voor België zijn €8,50 per pakket. 

Voor consumenten uit andere landen dan Nederland is de bijdrage in de verzendkosten afhankelijk van het land en de hoogte van het bedrag van de bestelling. Personelity behoudt zich het recht voor om dit bedrag te conformeren aan de meest actuele tariefstelling voor deze diensten door DPD of een gelijkwaardige aanbieder van pakketdiensten.

 

 • Ruilen & Retourneren

Indien de consument niet tevreden is over de bestelling via onze webshop of per e-mail, kan de consument binnen 7 dagen na ontvangst van het artikel/de artikelen aangeven dat hij/zij het artikel/de artikelen wenst te retourneren. De consument moet een mail sturen naar retour@personelity.nl met het ordernummer en de artikelen die geretourneerd moeten worden. Er zal dan een mail worden teruggestuurd met een retourformulier. De consument verzendt het (de) te retourneren artikel(en) met dit retourformulier direct, maar in ieder geval binnen veertien dagen na het ontvangen van de bestelling.

Het versturen van jouw retour gaat als volgt:

 1. Meld je retour aan volgens bovenstaande instructies.
 2. Zorg ervoor dat de bestaande sticker niet meer (zichtbaar) op het pakket zit.
 3. Plak een A4 met ons retour adres op het pakket.
  [retour adres: Zwaluwlaan 84, 3121 XX Schiedam]
 4. Breng je retourpakket naar bijvoorbeeld een POST NL punt en reken de verzendkosten van het retourpakket af.
 5. LET OP: Wij kunnen niet verantwoordelijk gesteld worden als een retourpakket niet bezorgd is bij ons of het pakket kwijt is.

Let op! Sale items mogen niet geretourneerd of geruild worden. 

Retouradres:
Personelity

t.a.v. Retouren
Zwaluwlaan 84

3121 XX Schiedam

 

 • Ruilen

Het ruilen van een online besteld artikel is helaas niet mogelijk. Wilt u toch iets anders? Dan kunt u het artikel retourneren en opnieuw een bestelling plaatsen met de gewenste producten.